Mig. Med emigrerad pappa i Australien. En bror som blev en ängel. Ironisk humor. Träning. Kost. Natur. Foto. Musik. Film. Skriva. Existentiella frågor. Livsåskådningar. ADHD/ADD. Insomnia. Sambo. Sambos dotter. Råttägare. Utbildad Kostrådgivare, med inriktning - Lågkolhydratskost med naturliga fetter. Högskolestuderande. Blivande Gastronom. Mitt liv. Min blogg.

* De inlägg märkta med Etikett Foto/Bild är mina egna foton. Övriga foton/bilder som förekommer i mina inlägg är på något sätt lånade/hämtade från Google, Forum eller Appar som delar bilder.


söndag 16 maj 2010

Nytt Utseende

Ja, som ni märker så håller jag på att möblera om och byta färger här inne på bloggen...

Jag känner mig inte nöjd, och är därför inte klar med det än. Jag var ute efter det här utseendets layout, men inte färger, så färgerna har jag ändrat på... det som går, för nämligen är den gjort så att inte allt går att ändra. Suck!

En del saker är bättre med det här utseendet, och andra saker är sämre. Hm... vidare jakt på den ultimata kombinationen.

Men en annan dag. Så länge får ni stå ut med lite röra här inne!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ju också den eviga ändraren.
Gillar att byta. Starta på nytt!

VARM KRAM!

Anna sa...

Fighter: Tack för din kommentar!:-)

Jag brukar aldrig vilja radera det jag har skrivit, och göra en helt ny blogg.

Men ändra på färger och layouten är skönt då och då. Att hitta något man trivs med. Dessutom så lär man hela tiden man grejar med bloggen.

KRAM!!